Vigersted Forsamlingshus

 

Nyhedsbrev  nr. 8.

7.10.21

 

Der er sket meget i forsamlingshuset i den sidste tid.

 

Dels er der fuld gang i udlejningerne til private i stort set hver eneste weekend. Dels er der opstået en del flere nye initiativer til gavn for os alle i Vigersted.

 

Langbordsspisningen på årets sidste sommerdag sammen med Café Ingeborg har resulteret i, at en gruppe borgere i Vigersted er gået sammen om at etablere kommende fællesspisninger. Første gang bliver den 26. oktober. Tilmelding på Vigersted Nem Tilmeld. I kan læse mere om menuen og priser på Vigersted Facebook og Lokalrådets hjemmeside.

 

En anden gruppe er i gang med at etablere søndagscaféer med brætspil. Første gang var den 26. september og fremmødet var så godt at der bliver genarrangeret den 28. november. Her vil vi også forsøge at etablere julemarked. Tovholder for dette julemarkedet er Berit Galberg, og vi kan bruge en masse bodholdere. Da det er første gang Forsamlingshuset står som arrangør af julemarked, er det gratis at etablere en bod. Ring til Berit på 22 21 23 25 og aftal nærmere.

 

Til Kildemarkedet havde Forsamlingshuset indkøbt 44 klapstole til udendørs brug. Disse skal også i brug til sommer, hvor der bliver jazz ved søen. Dette skete med et tilskud på 8.000 kr. fra Temaudviklingsmidlerne i Ringsted Kommune.

 

På Kildemarkedet havde forsamlingshuset en bod med salg af tag aktier. Der blev denne dag købt støtteaktier for 3.500 kroner, således at den samlede konto nu er på 15.555. Der er langt til millionen, med mange bække små….

 

For nylig har vi modtaget en donation fra Trelleborg fonden:  50.000 kr. til 3 nye vinduer i store sal. Det bliver på den vestlige side, hvor vi satser på støjdæmpende foranstaltninger af hensyn til vores naboer. Arbejdet forsøges iværksat i juni 2022.

 

Nu kommer der også gang i Lokalrådets bankospil igen. Følg med på forsiden af Forsamlingshusets hjemmeside, hvor der er en arrangementskalender.

 

Dilettanten har lovet, at overskuddet fra efterårsrevyen i november skal doneres til tag aktier, så det er glædeligt for os, at der allerede nu er udsolgt til premieren. Vi håber så på, at lørdagsforestillingen også har en chance for stort fremmøde.

 

Samtidig har alle de andre brugergrupper også indledt sæsonen i lyset af, at corona restriktionerne bliver færre.

 

For bestyrelsen er det en stor glæde, at huset trives med de mange aktiviteter, og vi ser frem til fremover at servicere brugergrupperne på bedst mulig måde til gavn for lokallivet. Forsamlingshusets fremmeste opgave er at være rammen for det sociale liv, det være sig for private eller foreninger.

 

Lokalrådet arrangerer valgmøde i forbindelse med kommunalvalget. Mødet finder sted den 3. november kl. 19 i Forsamlingshuset. Vi håber på mange fremmødte.

 

Med Venlig Hilsen

Torben Dan Jensen

Sekretær i Støtteforeningen for Vigersted Forsamlingshus.

22 44 85 74